1. D'Thema vum Ofkommes.
    • Dësen Ofkommes ass gëlteg fir d'Https://healthy-food-near-me.com Websäit a gëtt ofgeschloss tëscht dem Benotzer vun dëse Site an dem Besëtzer vun de Site (weider https://healthy-food-near-me.com )
    • Dësen Ofkommes schreift d'Prozedur fir d'Erhalen, d'Späicheren, d'Veraarbechtung, d'Benotzung an de Verëffentlechung vun de Perséinlechen Donnéeën vum Benotzer an aner Informatioun déi https://healthy-food-near-me.com vu Site Benotzer kritt. De Benotzer fëllt perséinlech Daten aus.
    • Fir Informatioun ze placéieren, eng Ukënnegung, benotzt de Site op enger vun den https://healthy-food-near-me.com Säiten, de Benotzer muss dësen Ofkommes virsiichteg liesen an säin vollstännegt Accord mat senge Bedéngungen ausdrécken. Bestätegung vu voller Zoustëmmung mat dësem Ofkommes ass d'Benotzung vum Site vum Benotzer.
    • De Benotzer huet net d'Recht Informatiounen ze posten, Ukënnegungen, de Site ze benotzen wann hien net mat de Konditioune vun dësem Ofkommes averstan ass, oder wann hien net de legalen Alter erreecht huet wann hien d'Recht huet Accorden z'engagéieren oder net autoriséiert Persoun ass vun der Firma am Numm vun deem d'Informatioun gepost ass, Ukënnegung.
    • Duerch Informatioun op Websäiten déi de Site publizéieren, gitt de Benotzer perséinlech Daten an, andeems hien dës Donnéeën op eng aner Manéier liwwert, an / oder, all Aktiounen um Site auszeféieren, an / oder en Deel vum Site benotzt, stëmmt de Benotzer ausdrécklech mat der Konditioune vun dësem Ofkommes a virstellen https://healthy-food-near-me.com mam Recht ze kréien, ze späicheren, ze verarbeen, ze benotzen an de perséinleche Benotzer z'informéieren ënner de Bedéngunge vun dësem Ofkommes.
    • Dës Ofkommes reguléiert net an : //healthy-food-near-me.com, an Eenzelpersounen, déi net AvtoTachki Mataarbechter sinn .com, och wann de Benotzer Zougang zu de Site, Liewensmëttel oder Servicer vun dëse Persoune krut duerch https: // gesond-Iessen-bei-mech .com oder den Newsletter. Vertraulech am Versteesdemech ass dëst Ofkommes déi eenzeg Informatioun an der Datebank vum Site an engem verschlësselten Zoustand gespäichert an ass nëmmen verfügbar op https://healthy-food-near-me.com.
    • De Benotzer erkennt datt, am Fall vu senger Vernoléissegung vu Sécherheet a Schutz vu senge perséinlechen Donnéeën an Autorisatiounsdaten, Drëttpersounen onerlaabten Zougang zum Kont a Perséinlechen an aner Benotzer Date kënnen kréien. https://healthy-food-near-me.com ass net verantwortlech fir Verloschter duerch esou Zougang.
  2. D'Prozedur fir perséinlech Donnéeën ze kréien.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies fir Servicer ofhängeg dovun ofzeginn, zum Beispill, Date späicheren an engem Kuerf tëscht Visiten;
    • D'IP Adress vum Benotzer.
  2. All Informatioun gëtt vun eis gesammelt, sou wéi et ass, an ännert sech net beim Sammele vun Daten. De Benotzer ass verantwortlech fir zouverléisseg Informatioun ze bidden, och Informatioun iwwer perséinlech Daten. Https://healthy-food-near-me.com huet d'Recht, wann néideg, d'Genauegkeet vun der Informatioun ze verifizéieren an d'Confirmatioun vun der Informatioun ze froen wann néideg, Servicer fir de Benotzer ze bidden.
  3. D'Prozedur fir Benotzungsinformatioun ze benotzen.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Konditioune fir Zougang zu der Datebank ze bidden.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • op vernünfteg Ufroe vu staatlechen Organer berechtegt sou Daten an Informatioun ze froen an ze kréien;
    • wann, der Meenung vun https://healthy-food-near-me.com, de Benotzer d'Konditioune vun dësem Ofkommes an / oder aner Kontrakter an Ofkommes tëscht https://healthy-food-near-me.com verletzt an de Benotzer.
  7. Wéi ännert / läscht dës Informatioun oder mellt Iech of.
  1. Benotzer zu all Zäit kënnen änneren / läschen perséinlech Informatiounen (Telefon) oder ofmellen. D'Aarbecht vun e puer Features vun https://healthy-food-near-me.com, déi d'Disponibilitéit vun Informatioun iwwer de Benotzer erfuerderen, kann aus dem Moment vun der Informatiounsännerung / Läschung suspendéiert ginn.
  2. D'perséinlech Date vum Benotzer gi gespäichert bis se vum Benotzer geläscht ginn. Genuch Notifikatioun vum Benotzer iwwer d'Läschen oder aner Veraarbechtung vu perséinlechen Daten ass e Bréif (Informatioun) un d'E-Mail geschéckt vum Benotzer.
  3. Dateschutz.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontakt Adress am Fall vu Froen.
  4. Am Fall vu Froen, Wënsch, Reklamatiounen iwwer d'Informatioun déi Dir gitt, kontaktéiert w.e.g. d'E-Mail Adress: Support@healthy-food-near-me.com. Op schrëftlech Ufro an op Presentatioun vun engem Dokument dat seng Identitéit an Autoritéit feststellt, kënne mir de Benotzer Informatiounen iwwer d'Prozedur zur Verfügung stellen fir Informatiounen iwwer de Standort vun der Datebank ze kréien.
  5. Ännerunge vun der Privatsphärpolitik.
  6. Mir kënnen d'Konditioune vun der Dateschutzpolitik änneren. An dësem Fall wäerte mir d'Versioun op der Bedingungssäit ersetzen, also kontrolléiert periodesch https://health-food-near-me.com/ Privatsphär-Ofkommes All Ännerunge vum Ofkommes triede a Kraaft ab dem Moment vun hirer Verëffentlechung. Mat Benotzung vum Site bestätegt de Benotzer d'Akzeptanz vun den neie Bedéngunge vun der Privatsphärpolitik an der Formuléierung déi a Kraaft war an der Zäit wou de Benotzer de Site benotzt.
  7. Zousätzlech Bedéngungen.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Am Fall wou all Bestëmmung vun der Privatsphärpolitik, och all Propose, Klausel oder en Deel dovun, als géint d'Gesetz oder ongëlteg ugesi gëtt, beaflosst dëst net déi reschtlech Bestëmmungen, déi net dem Gesetz widderspriechen, se bleiwen am voller Kraaft a si gëlteg, an all ongëlteg Bestëmmung, oder eng Bestëmmung déi net ouni weider Handlung vun de Parteie kann erfëllt ginn, gëllt als geännert, geännert sou wäit datt et néideg ass fir hir Gültegkeet an d'Méiglechkeet vun der Ëmsetzung ze garantéieren.
  3. Dëst Ofkommes geet un de Benotzer ab dem Moment wou hien de Site benotzt, och d'Placement vun der Annonce, a gëlteg bis all Informatioun iwwer de Benotzer op der Säit gespäichert gëtt, och perséinlech Donnéeën.